Törőcsik Gábor

Törőcsik Gábor
Törőcsik Gábor


okleveles pszichológus

Orientációs beszélgetés: csak telefonon vagy online

Már középiskolás koromban tudtam, hogy felnőttként biztosan emberekkel szeretnék foglalkozni. A barátaim szívesen beszéltek velem problémáikról, így ennek hatására is választottam a pszichológusi hivatást.

Egyetemi tanulmányaimat 2015-ben kezdtem az Eötvös Loránd Tudományegyetemen, majd okleveles pszichológus végzettségemet 2021-ben szereztem meg a Károli Gáspár Református Egyetemen.

Hiszem, hogy mindenkinek járnia kellene pszichológushoz, mivel saját magunk megismerése és megértése életünk egyik legizgalmasabb feladata, minden kihívása és nehézsége ellenére.

Ennek a folyamatnak az egyik lépcsőfoka az aktuális nehézségeinkkel, elakadásainkkal való szembenézés, a megoldásukra való törekvés.

Ebben szeretnék segítséget nyújtani klienseimnek egy olyan támogató és nyitott környezet biztosításával, ahol elvárástól és megfelelni akarástól mentesen fedezhetik fel önmaguk eddig rejtett értékeit, ezzel elindulva egy teljesebb, tudatosabb élet felé. Szeretném, ha klienseim megtapasztalnák a kimondott szó felszabadító erejét, a segítő beszélgetés biztonságát és a támogató környezet hatását.

Az önismeret és a tanulás a saját életemben is kiemelt szerepet játszik, hiszen fontos számomra, hogy klienseim biztonságban érezzék magukat a segítő beszélgetéseink alatt.

Rólam mondták

Olvasd el, mit mondtak rólunk a klienseink!