Székely Ibolya

Székely Ibolya
Székely Ibolya


okleveles pszichológus
képzésben lévő CBT és sématerápiás konzultáns

Orientációs beszélgetés: csak telefonon vagy online

Pszichológusként, kognitív viselkedésterapeuta és sématerápiás konzultáns jelöltként felnőtteket és gyermekeket egyaránt fogadok egyéni ülések keretében.


Együttérző érdeklődéssel hallgatom meg azokat, akik hozzám fordulnak. Hozzásegítem őket ahhoz, hogy az elmondhatatlan élményeiket szavakba öntsék, ezáltal megszabaduljanak a nehezen viselhető múltbeli érzelmeiktől, amelyeket már nem bírnak tovább cipelni, valamilyen rettenettől, mely megdermesztve tartja testüket-lelküket, vagy egyszerűen csak az önmagukat marcangoló gondolataiktól, amelyek akadályai lehetnek annak, hogy elfogadóan és kedvesen viszonyuljanak önmagukhoz és másokhoz.

A hozzám fordulók problémáinak a megoldásához a számukra minden szempontból legmegfelelőbb pszichológiai beavatkozást igyekszem javasolni előzetes közös feltáró beszélgetések alapján.

A pszichológiai konzultációim során a megelőző, erőforrásokat feltáró, támogató, megtartó és fejlesztő hatás elérése érdekében elsősorban kognitív-, metakognitív-, sématerápiás és mindfulness módszereket használok.

Előszeretettel alkalmazok biblioterápiás és meditációs gyakorlatokat, relaxációs és vizualizációs technikákat, melyek nagyon hasznos felismerésekkel, új nézőpontokkal és tanulságos élményekkel gazdagíthatják a megsegítésben részesülők gondolat- és érzelemvilágát, és amelyek gyermekeknél is csodásan működnek.

Varázsigém: "A hitednek hatalmában áll a traumát gyógyulássá, a konfliktust

hatalmas fejlődéssé, a félelmet szeretetté alakítani." (Gabrielle Bernstein)

Munkám magas színvonalának biztosítása érdekében rendszeres szupervíziót veszek igénybe. A szakmai kompetenciahatárokat minden esetben betartom.


Rólam mondták

Olvasd el, mit mondtak rólunk a klienseink!