Sagáth Zita


Sagáth Zita
Sagáth Zita

okleveles pszichológus
szexuálpszichológiai szakpszichológus
munka- és szervezetpszichológus
képzésben lévő család- és párterapeuta

Orientációs beszélgetés: csak telefonon vagy online

Pszichológus diplomámat a Debreceni Egyetemen szereztem munka- és szervezetpszichológia szakon, majd az Eötvös Loránd Tudományegyetemen szexuálpszichológiai szakpszichológus szakképzést végeztem, jelenleg pedig a Magyar Családterápiás Egyesület keretein belül szervezett Családterápiás Alapképzést végzem.

Emberközpontú, segítő szakmámat a versenyszférában kezdtem HR tanácsadóként, főként toborzás-kiválasztás területén, így munkaerőpiaci tanácsadás keretein belül álláskereséssel kapcsolatos kérdésekben is szívesen megsegítem a hozzám forduló álláskeresőket.

Forduljon hozzám bizalommal, ha szeretné párkapcsolati és/vagy szexuális gondját egy szakemberrel megbeszélni. Intenzív, problémafókuszú tanácsadással és feltétel nélküli elfogadással állok klienseim rendelkezésére egy bizalommal teli, tabuk nélküli, szabad és nyugodt légkörben. A segítő folyamat során gyógyító és felszabadító beszélgetések által próbáljuk elérni a leghatékonyabb megoldást az adott problémára. A közös munka során önismerettel és hasznos tanácsokkal gazdagítom a hozzám forduló, fejlődni vágyó klienseimet.

Párkapcsolati nehézségekkel és családon belüli konfliktusokkal is foglalkozom rendszerszemléletű megközelítésben, illetve egyedülállók, társkereséssel nehezen boldogulók egyéni elakadásait, illetve a párkapcsolati veszteséggel érkező klienseket is szívesen szárnyaim alá veszem.

Tanulás, személyes fejlődés, önismereti munka, szupervíziók szüntelenül részét képezik munkámnak, pályám során folyamatosan képzem magam annak érdekében, hogy bővíthessena segítő-eszköztáram.

Rólam mondták

Olvasd el, mit mondtak rólunk a klienseink!