Néher Benjámin

Néher Benjámin
Néher Benjámin


okleveles pszichológus
mediátor
család- és párterapeuta

Orientációs beszélgetés: csak telefonon vagy onlineÚgy gondolom a problémákat az egészet nézve, és a benne a zajló interakciókat megfigyelve lehet lehet igazán megismerni. 

Családom és barátaim mellett fontosnak tartom a személyes fejlődést. Legyen itt szó önmagunk megismeréséről vagy éppen képzéséről.

Jómagam a tanulmányi pályafutásom az ELTE-n pedagógiával kezdtem és végül egy képzési kitérő után (PTE - Okleveles emberi erőforrás tanácsadó), ugyanitt kötöttem ki és szereztem meg az Okleves pszichológus végzettségem. Ezek után, mint pszichológus gondoltam továbbképezni magam, így az Autogén tréning gyakorlatvezető, Rajzvizsgálati szaktanácsadó, Mediátor, illetve Család-és párterapeuta képzéseket is elvégeztem.

A pszichológusi tanácsadást először mint autogén tréning gyakorlatvezető 2021-ben kezdtem meg, majd 2022 márciusától Család- és párterápiás tanácsadást, illetve gyermekekkel való tanácsadást folytatok.

Szemléletem

Szakmai érdeklődésem középpontjában fontos szerepet töltenek be a narratívák, a metaforák és a hasonlatok, ezért a tanácsadás és a Családterápiás konzultáció során is előszeretettel alkalmazom őket.

Fontosnak tartom, hogy klienseimnek segítsek a jóllétre koncentrálni, arra, hogy teljesebbé tehessék mindennapjaikat, hogy megelégedett életet élhessenek.

Hívj minket a következő telefonszámon:

Írj nekünk!

Rólam mondták

Olvasd el, mit mondtak rólunk a klienseink!