Székely Ibolya

Székely Ibolya
Székely Ibolya


okleveles pszichológus
képzésben lévő CBT és sématerápiás konzultáns

Konzultációs időpontok:

  • Hétfő: 16:00-19:30
  • Kedd: 16:00-19:30
  • Szombat: kéthetente 14:00-19:00
  • Vasárnap: 14:00-18:00

Orientációs beszélgetés: csak telefonon vagy online

Okleveles pszichológusként, valamint kognitív-, viselkedés- és sématerápiás konzultáns jelöltként felnőtteket és gyermekeket egyaránt fogadok egyéni ülések keretében.

Együttérző érdeklődéssel hallgatom meg azokat, akik hozzám fordulnak, és hozzásegítem őket ahhoz, hogy a legkibeszélhetetlenebb dolgaikat is szavakba öntsék, ezáltal megszabaduljanak valamilyen rettenettől, amely megdermesztve tartja testüket-lelküket, és a nehezen viselhető múltbeli érzelmeiktől, amelyeket már nem bírnak tovább cipelni, vagy egyszerűen csak az önmagukat marcangoló gondolataiktól, amelyek akadályai lehetnek annak, hogy elfogadóan és kedvesen viszonyuljanak önmagukhoz.

A hozzám fordulók problémáinak a megoldásához a számukra minden szempontból legmegfelelőbb pszichológiai beavatkozást igyekszem javasolni előzetes közös feltáró beszélgetések alapján.

A pszichológiai konzultációim során a megelőző, erőforrásokat feltáró, támogató, megtartó és fejlesztő hatás elérése érdekében elsősorban kognitív és sématerápiás módszereket használok. Előszeretettel alkalmazok relaxációs és imaginációs technikákat is, melyek nagyon hasznos felismerésekkel, új nézőpontokkal és tanulságos élményekkel gazdagíthatják a megsegítésben részesülők gondolat- és érzelemvilágát, és gyerekeknél is csodásan működnek.

Varázsigém: "A hitednek hatalmában áll a traumát gyógyulássá, a konfliktust hatalmas fejlődéssé, a félelmet szeretetté alakítani." (Gabrielle Bernstein)

Munkám magas színvonalának biztosítása érdekében rendszeres szupervíziót veszek igénybe. A szakmai kompetenciahatárokat minden esetben betartom.