Blog

Az anyaság lehetetlenné tesz bizonyos dolgokat, miközben addig ismeretlen lehetőségeket is nyit. Végletek közti sodródás. Ezzel kapcsolatos gondolataimat a Patika Tükör 2022. májusi számában foglaltam össze.

A külpolitikai események háttérbe szorították a Covid 19-cel megjelenő csoportközi ellenségeskedést. De bármely vitás helyzetre alkalmazhatjuk a cikk tanulságát: ne áldozzuk fel emberi kapcsolatainkat a radikális véleményalkotás oltárán!

A nagymamák és nagypapák szerepe manapság már nem az önfeláldozásról szól. Hogy milyen sokféle szerep juthat nekik unokáik életében és milyen felelősség terhelheti őket, erről szólt a decemberi cikkem a Patika Tükör magazinban.

Milyen fenntartásokkal szembesülnek azok a férfiak, akik megpróbálják követni az korunkban intenzíven változó férfiképet? Erre kerestem a választ a Patika Tükör novemberi számában.

A házasság ma már nem a túlélés záloga. A szingliségről, a kapcsolati formák egyenrangúságáról a Patika Tükör októberi kiadásában írtam.

Miként támogathatjuk gyermekünket az iskolai beilleszkedésben? Melyek az iskolai bántalmazás jelei és mit tehetünk megelőzése érdekében? A Patika Tükör szeptemberi számában ezekről is szót ejtettem.

A Patika Tükör augusztusi számában foglaltam össze gondolataim a kapuzárási pánikkal kapcsolatban. Mikor kezdődik? Érdemes-e pszichológussal beszélni erről? Miként érinti a férfiakat és a nőket? A cikkből kiderül.