Blog

Krízis idején se katasztrofizáljunk, hanem erősítsük meg megküzdési stratégiáinkat. Katona Katalin pszichológus teljes cikkét, amely az egészségtükörben jelent meg, a lejjebb található gombra kattintva olvashatjátok el.

Perfekcionista és teljesítménykényszeres vagy elégedett, kiegyensúlyozott gyermeket nevel éppen? Teljes cikkünket az alábbi gombra kattintva olvashatod el.

Az anyaság lehetetlenné tesz bizonyos dolgokat, miközben addig ismeretlen lehetőségeket is nyit. Végletek közti sodródás. Ezzel kapcsolatos gondolataimat a Patika Tükör 2022. májusi számában foglaltam össze.

A külpolitikai események háttérbe szorították a Covid 19-cel megjelenő csoportközi ellenségeskedést. De bármely vitás helyzetre alkalmazhatjuk a cikk tanulságát: ne áldozzuk fel emberi kapcsolatainkat a radikális véleményalkotás oltárán!

A nagymamák és nagypapák szerepe manapság már nem az önfeláldozásról szól. Hogy milyen sokféle szerep juthat nekik unokáik életében és milyen felelősség terhelheti őket, erről szólt a decemberi cikkem a Patika Tükör magazinban.