Blog

Katona Katalint a Café FM főszerkesztője, Kutasi Judit kérdezte a pánikbetegségről. Hogy mi mindenről esett szó, azt pár mondatban összefoglaljuk, a teljes beszélgetést pedig itt hallgathatja meg.

A Café FM pszichológiai minisorozatában a munkahelyen és magánéletben is megjelenő szorongás témáját járta körbe Kutasi Judit főszerkesztő és Katona Katalin pszichológus. A teljes riportot meghallgathatod itt:

Krízis idején se katasztrofizáljunk, hanem erősítsük meg megküzdési stratégiáinkat. Katona Katalin pszichológus teljes cikkét, amely az egészségtükörben jelent meg, a lejjebb található gombra kattintva olvashatjátok el.

Perfekcionista és teljesítménykényszeres vagy elégedett, kiegyensúlyozott gyermeket nevel éppen? Teljes cikkünket az alábbi gombra kattintva olvashatod el.

Az anyaság lehetetlenné tesz bizonyos dolgokat, miközben addig ismeretlen lehetőségeket is nyit. Végletek közti sodródás. Ezzel kapcsolatos gondolataimat a Patika Tükör 2022. májusi számában foglaltam össze.

A külpolitikai események háttérbe szorították a Covid 19-cel megjelenő csoportközi ellenségeskedést. De bármely vitás helyzetre alkalmazhatjuk a cikk tanulságát: ne áldozzuk fel emberi kapcsolatainkat a radikális véleményalkotás oltárán!