Bogdán Krisztina

Bogdán Krisztina
Bogdán Krisztina


mentálhigiénés szakember

Konzultációs időpontok:

  • Szerda: 17:00-20:00
  • Csütörtök: 17:00-20:00

Orientációs beszélgetés: csak telefonon vagy online

Alapvégzettségemet az ELTE-n szereztem művelődésszervezői szakon, de mivel mindig is az emberi lélekkel szerettem volna foglalkozni, ezért elvégeztem a mentálhigiénés szakot a Károli Gáspár Református Egyetemen.

Tudásomat folyamatosan bővítettem és a mai napig is bővítem különféle módszerekkel, hogy még komplexebben tudjam segítő munkámat folytatni.

Elvégeztem egy 2 éves kognitív viselkedésterápiás képzést a SOTE Pszichiátriai Klinikáján, melyhez két év önismeret is társult. Nagyon fontos, hogy magunkat is megismerjük, ha jó segítők szeretnénk lenni! Ugyanitt autogéntréninget is tanultam. Gyakorlatomat a Moravcsik Alapítványánál (Pszichiátriai Betegek Integrált Szociális Intézménye) végeztem.
Jártam egy évet a Tündérhegyi Pszichoterápiás Intézet pszichoterapeuta képzésére, ahol sikeres vizsgát tettem. Itt analítikus szemléletmódban képződtem. 

Elvégeztem a Magyar Hospice-Palliatív Egyesület képzését, majd önkénteskedtem a Korányi Kórház hospice osztályán és a Tűzoltó utcai gyermekklinikán. Segítő beszélgetéseket folytattam a Nap-Kör mentálhigiénés alapítványnál (a SOTE pszichoterápiás képzőhelye).

Mivel gyermekfelügyelői végzettségem is van, több gyermekotthonban jártam gyakorlaton.
Jelenleg egy budapesti idősotthon mentálhigiénés szakembere vagyok. Az otthon demens betegekre specializálódott.

Kognitív, analitikus és rogersi személyiségközpontú módszerek alkalmazásával segítem az embereket problémától függően.

Szemléletem Rogers nyomán:: feltétel nélküli pozitív elfogadás, hitelesség, empátia

"Ha valaki ránk figyel és meghallgat, magunk is elkezdünk meghallani."

Várom szeretettel az életútjukon megrekedteket, a párkapcsolati nehézségekkel küzdőket, a serdülőkort nehezen megélőket/hozzátartozóikat, a demens emberek hozzátartozóit, a gyászolókat, a daganatos vagy krónikus betegséggel küzdőket/hozzátartozóikat.