dr. Pungor Szilvia

dr. Pungor Szilvia
dr. Pungor Szilvia


business és life coach

Konzultációs időpont:

  • Szerda: 14:00-19:00

Orientációs beszélgetés: személyesen, telefonon vagy online


Eredeti végzettségem jogász. Az elmúlt 18 évben dolgoztam versenyszférában és közigazgatásban, itthon és külföldön, sok ember között és egyedül, voltam beosztott és vezető, alkalmazott és saját magát igazgató vállalkozó. A számos pozícióban rengeteg tapasztalatot gyűjtöttem a különböző szervezetek és a bennük dolgozó emberek működéséről, a szervezeti kultúrákról és azoknak a munkavállalók közérzetére gyakorolt hatásáról, vezetői stílusokról, munkahely váltásról, pályamódosításról, új szervezetbe történő beilleszkedésről, kiégésről és hogy hogyan tudok kijönni belőle. Láttam, mi az, amitől egy csapat jó együttműködésre és teljesítményre képes, és mi gátolja a hatékonyságot. Úgy munka, mint magánélet terén.

2008-ban egy családi minta ismétlődése indított el az önismeret útján, melyet azóta is rendületlenül járok. Több módszert is kipróbáltam, ezek közül néhányat meg is tanultam.

Vezetői eszköztáram fejlesztése érdekében 2021-ben a dr. Kollár Iskolában life- és business coach képesítést szereztem.

Kapcsolatokon keresztül sérülünk, kapcsolatok által gyógyulunk. Abban tudom támogatni, hogy képes legyen olyan döntéseket, az élet kihívásaira olyan önazonos válaszokat adni, amelyek hatására nő az önbecsülése, javul az önmagához és másokhoz való kapcsolatának a minősége.