Bánffy Panna

Bánffy Panna
Bánffy Panna

life és kids coach

Konzultációs időpontok:

  • Hétfő: 09:00-15:00
  • Kedd: 09:00-14:00
  • Péntek: 09:00-19:00
  • Szombat: kéthetente

Orientációs beszélgetés: csak telefonon vagy online

Hogyan tegyük kiegyensúlyozottabbá, teljesebbé kapcsolatainkat, életünket? Egy veszteség után hogyan építsük fel újra önmagunkat, az önbizalmunkat, önbecsülésünket? Hogyan fogjunk bele valami teljesen új dologba? Semmire nincs időnk? Hogyan tegyük örömtelibbé az életünket?

Néha olyan jól jönne egy biztonságot jelentő térkép vagy iránytű a saját életünkhöz, hogy rá merjünk lépni új utakra, hogy saját magunkat korlátozó szokásainkat új, működőképesebbekre cserélhessük, és mielőbb megbirkózzunk belső bizonytalanságainkkal.

Ugyanígy vannak ezzel KAMASZ gyerekeink is. Nem könnyű számukra sem a családban vagy a kortárs csoportban a helytállás. Segítek nekik abban, hogy megismerjék önmagukat, meg tudják hozni a megfelelő döntéseket, ha kell, tudjanak nemet mondani, vállalják a felelősséget, legyen kitartásuk, önbizalmuk, ismerjék és tudják használni erősségeiket.

KISGYERMEKEINK kiegyensúlyozott testi-lelki fejlődéséhez - a végtelen sok szeretet mellett - elengedhetetlenül szükségük van egészséges önbizalomra. Akkor tudnak jól működni, teljesíteni, fejlődni, ha nem szoronganak, bíznak magukban és a többiekben. Segítek nekik abban, hogy ne féljenek a kudarctól, hogy konfliktusaikat kezelni tudják és képesek legyenek magukat megvédeni, hogy bátran, nyitottan barátkozzanak és a kapcsolataikat működtetni is tudják.

Hiszem, hogy a világunkat és a kapcsolatainkat alakítani lehet. Tudatossággal és kitartással minden élethelyzet javítható, minden élet teljesebbé tehető. Csak rajtunk múlik, hogy kibontakoztassuk azt, amik valójában vagyunk.

Eredeti végzettségem szerint német nyelv és irodalom szakos tanár vagyok, szakfordító és szaktolmács diplomával. Közel 20 éve tanítok felnőtteket és gyerekeket. Közben megismerkedtem a lélektan számos területével, tanultam pszichodrámát és más önismereti módszereket. Végül a coachingban találtam meg azt a hivatást, ahol másokat támogathatok önmaguk felépítésében, egy teljesebb, minőségi élet, kiegyensúlyozottabb kapcsolatok megélésében.

Több mint 20 éve házasságban élek, magam is két kamasz fiú édesanyja vagyok.